Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

NASREDDİN HOCA ARPAÇAYLI ÇOCUKLARLA BULUŞTU Arpaçay İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik Yeni Merkez Camiinde " Nasreddin Hoca Gençlerle Buluşuyor" etkinliği düzenledi.

Yaz Kuran Kursu Ziyaretleri
Detay

Arpaçay Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "15 Temmuz Şehitleri Anma ve Milli Birlik Günü" Arpaçay Yeni Merkez Camii önünde yapılan programla çok sayıda vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.
Detay

Arpaçay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce Arpaçay Yeni Merkez Camii'nde gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.
Detay

Arpaçay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlğü tarafından Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulunda Program icra edildi.Programda İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu Doğruluk üzerine konuşma yaptı öğrencilerin sorularını cevapladı.
Detay

Arpaçay Müftülüğü Yaz Kur'an Kursu kapanış programı Yeni Merkez Camiinde gerçekleştirildi.Programa İlçe Müftümüz Musa Hancıoğlu katılarak çocuklarla hasbihal etti.
Detay

Arpaçay İlçe Müftülüğünde V.H.K.İ. olarak görev yaparken İzmit İli Çavırova İlçe Müftülüğüne naklen atanan Murat Korkmaz Hocamıza yeni görev yerinde başarılar dileriz.İlçe Müftümüz hocamızı tebrik ederek teşekkür belgesi ile onurlandırmıştır.
Detay

Arpaçay İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Arpaçay Şubesi 2022 Yılı Ramazan ayında ramazan paketi ve fitrelerle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.