01.10.2019

KONFERANS

Camiiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle İlçe Müftülüğümüzce din görevlilerine yönelik konferans düzenlendi İlçe Kaymakamımız Abdil KOÇ' unda katıldığı konferans saygı duruşu ve istiklal marşının okuunmasıyla başladı. Değirmenköprü Köyü Camii İmam-Hatibi Gürkan GÜRÜN' ün Kur'an tilavetiyle devam edilen programda İlçe Müftümüz Hasan KESKİN bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında programa konuşmacı olarak katılan emekli Müftü Mustafa ÖZKESEMEN' e teşekkür eden İlçe Müftümüz, haftanın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Konferansa konuşmacı olarak katılan Mustafa ÖZKESEMEN konuşmasında toplumun ahlaki olarak eğitilmesinde ve her türlü kötülüklerden korunmasında Camii ve Din Görevlilerinin oynadığı rol üzerinde durdu. Programın sonunda konuşmacı Mustafa ÖZKESEMEN' e ve gayretli çalışmalarından dolayı İmam-Hatip Gürkan GÜRÜN' e hediye takdim edildi.