Digor Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Digor İlçe Müftümüz Yahya ERTÜRK beraberindeki Din Görevlilerimizle beraber Digor'a yeni atanan İlçe Emniyet Amiri Furkan ALTINTAŞ'a hoş geldin ziyaretinde bulunarak yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
Detay

16.12.2019 Pazartesi günü saat 10'da Deren Ölmez Yatılı Erkek Kur’an Kursunda yapılan aylık mutad toplantı sonrasında Digor'da görev yapan tüm Din Görevlilerimize Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları "İlmihal" kitabından MBSTS'ye hazırlık sınavı yapıldı.
Detay

Digor İmam-Hatip Ortaokulunda düzenlenen 2019 Kariyer Günleri Programının konuğu olan ilçe müftümüz Yahya ERTÜRK, ortaokul öğrencilerine yaptığı konuşmada Din Hizmetlerinde çalışmanın öneminden bahsetti.
Detay

İlçe Müftülügümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen "Peygamberimiz (s.a.v) ve Aile" konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.
Detay

Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed'in (s.a.v) dünyayı teşriflerinin yıl dönümü vesileyle Digor İlçe merkezi ve köylerinde bulunan camilerimizde Mevlid-i Nebi Programları düzenlendi.