09.12.2019

KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI

İLÇE MÜFTÜMÜZ KARİYER GÜNLERİ PROGRAMINA KATILDI.

Digor İmam-Hatip Ortaokulunda düzenlenen 2019 Kariyer Günleri Programının konuğu olan ilçe müftümüz Yahya ERTÜRK, ortaokul öğrencilerine yaptığı konuşmada Din Hizmetlerinde çalışmanın öneminden bahsetti.

İlçe Müftümüz, İmam-Hatipli olmanın büyük bir lütuf olduğunu ancak bununla beraber ağır bir sorumluluğunun da bulunduğunu anlattı. Konuşmasının sonunda ise: “Unutmayın! Siz sıradan bir öğrenci değilsiniz. Siz İmam-Hatiplisiniz. İyiliği emretmede ve kötülükten sakındırmada ümmetin en hayırlısı olmaya namzetsiniz. İstediğiniz her mesleği seçmek elbette hakkınızdır; ancak sizlerin İmam-Hatip, Müezzin, Vaiz ve Müftü olmasını tavsiye ederim.” İfadelerini kullandı.

Program daha sonra öğrencilerin Din Hizmetleri ile ilgili sordukları soruların cevaplanmasıyla son buldu.