Kars Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

17.02.2020 tarihinde il müftülüğümüz toplantı salonunda yapılan aylık mutad toplantıda emekliye ayrılan Karayolları Camii İmam-Hatibi İbrahim YILDIZ'a il müftümüz Yusuf EVİŞ tarafından plaket verildi.
Detay

Mevlid-î Nebî Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in katılımlarıyla merkez Fethiye Camii’nde Sabah Namazı Buluşması yapıldı.
Detay

Bu yıl Mevlid-î Nebî Haftası Haftası “Hz. Peygamber ve Aile” temasıyla merkez Evliya Camii’nde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in katılımlarıyla bir program gerçekleştirildi.
Detay

Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şiddet Önleme Merkezi (ŞÖNİM) personelince Din Görevlilerine yönelik “Erken Yaşta Evlilik” konulu eğitim semineri verildi.