09.08.2017

4 -6 YAŞ YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİ PROGRAMDA HALKI MEST ETTİ.

4 -6 Yaş arası yaz kuran kursu öğrencileri okulun son günlerine yaklaşması sebebi ile Selim Lisesi (Şehit Teğmen Gökhan YAŞARTÜRK Lisesi) konferans salonunda  birtakım etkinlikler içeren program düzenlediler. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanı Coşkun ALTUN, İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR, Garnizon Komutanı Serdar YALÇIN, İlçe Emniyet Amiri Ahmet DEMİRCİ, diğer daire amirleri, öğrenci vehalkımızın katıldığı programa ilgi oldukça yoğun idi.

İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR açılış konuşmasında öğrencileri eğitmenin önemine dikkat çekerek öğrencilerin eğitilmesinin sorumluluğunu kurum olarak taşıdıklarını belirtti. 4- 6 yaş öğrencilerine ait özel kursların artırılması için daha fazla çaba göstereceklerini belirterek programın yapılmasında emeği geçen herkese özellikle çocukları eğiten öğreticilere teşekkür etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet KEKLİK yaptığı selamlama konuşmasında tertemiz zihinlerin Kuran gibi mukaddes değerlerle doldurulmasının ve çocuklarımızın din ve ahlak bilinci ile yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu belirterek programın yapılmasına emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program 4- 6 yaş arası öğrencilere verilen çeşitli hediyeler ve yaz Kuran Kurslarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve yapılan ikramlarla sona erdi.