18.07.2017

İL MÜFTÜMÜZ MEHMET GENÇ PERSONELİMİZ İLE BİRLİKTE

Aylık yapmış olduğumuz mutad toplantıya İl Müftümüz Sayın Mehmet GENÇ iştirak ettiler. İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR 15 temmuz şehitlerini anma programını ve yaz kurslarının değerlendirmesini yaptı. Hacca gidecek hacı adaylarımızın hacca gidiş tarihlerini söyleyerek hacı adaylarımızın eğitimine personelimizin öncelik vermesini istedi. teşriflerinden dolayı il Müftüsü Mehmet GENÇ'e teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye gelen İl Müftüsü Mehmet GENÇ personelimizin irşad faliyetlerine ağırlık vermesini istedi. daha fazla verimli olmak için daha çok çalışılması gerektiğini ve özverili olunması gerektiğini belirtti. Halkımızın dine karşı sevgi veya nefretinden din görevlilerimizin sorumlu olduğunu belirtti. Kur'an'ı anlamanın önemine dikkat çekerek toplum olarak en büyük sıkıntılarımızdan birisinin Kur'an'ın anlaşılmaması olduğun belirtti. Personele çalışmalarında ve görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıdan sonra pesonel ile hatıara fotoğrafı çektirerek ayrıldı. Daha sonra ilçemizde inşaatı devam eden Merkez Köprübaşı Camisini ziyarek ederek inşaat hakkında ilçe Müftümüzden bilgi aldı. il Müftülüğü olarak da destekçi olacaklarını belirterek ilçemizden ayrıldı.