09.10.2019

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet-Sen ve Diyanet Bir-Sen sendikalarınınilçe temsilcileri Yakup BELET ve Adem ALADAĞ'ın katkılarıyla personelimize yemek ikramı yapıldı. Programda konuşan İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR, camilerimizin hayatın merkezinde olduğu gibi camilerde de hayatın olduğunu ifade ederek " Camilerimizin gerçek anlamda imar edilmesi cemaatinin olmasıyla mümkündür. Camilerimizin görevlileri olan İmam-hatip, Müezzin-kayyımlarımız ağır bir görevi ifa etmektedirler. Din görevlilerimiz milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. İslam'a açıktan açığa saldıramayıp din görevlilerimizi karalamak, itibarlarını zedelemek, fıkra ve alay konusu yaparak dine ve din görevlisine hakaret eden zavallı, azılı din düşmanlarının hain faaliyetleri milletimizin gönlünden dine ve din görevlisine olan saygıyı atamayacaktır. Din görevlilerimiz, doğumdan ölüme kadar her zaman insanımızın ve toplumumuzun yanında olmaya devam edecektir. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tüm Din görevlilerimizin haftasını kutluyor, ahirete intikal etmiş olan hocalarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Yakup BELET ve Adem ALADAĞ'a teşekkür ediyor ve katılım sağlayan siz değerli hocalarıma saygılarımı sunuyorum." dedi.

Yemek programı Vaizimiz Cihat ALTIPARMAK'ın yaptığı dua ile sona erdi.