Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Valimiz Ziya Polat İl Müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Hamza Bayram’dan Müftülüğün çalışmaları ile ilgili kapsamlı brifing aldı ardından bağlı birimlerde incelemelerde bulunarak, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.
Detay

Kars İl Müftülüğüne bağlı Hz. Ali 4-6 Yaş Kur'an Kursu tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik program düzenlendi.
Detay

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticilerinin öncülüğünde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Dersliklerinde 7-10 Yaş grubu çocuklarımız için "Çocuk Akademisi" projesi başladı.
Detay

7-10 Yaş aralığındaki yavrularımızla Kur'an Atölyesi, Siyer Atölyesi, Bendir(Def) Kursu ve birbirinden farklı etkinliklerle birlikte olacağız...