03.02.2020

Arpaçaydan Elazığ ve Malatya' ya Yardım Eli.

Elazığ ve malatyada depremde yakınlarını, mallarını kaybetmiş, evleri yıkılmış depremzede vatandaşlarımızın acılarını hafifletmek, onlarla beraber olduğumuzu belirtmek amacıyla, Kars Valiliğinin koordinesinde İl ve İlçe Müftülüklerimizinde dahil olduğu bir yardım kampanyası başlatıldı. İlçe Müftülüğümüzde Din Görevlilerimiz vasıtasıyla hem merkezde hemde köylerde yardım kampanyasının vatandaşlarımıza duyurarak ulaşmasını sağladı. Vatandaşlarımızda kampanyaya duyarsız kalmayarak hem nakdi hemde ayni olarak kampanyaya destek verdi.  Ayrıca bütün din görevlilerimizde kampanyaya bağışta bulunarak katkı sağladı. Bu anlamda kampanyanın başarıya ulaşmasında büyük emeği geçen din görevlilerimize ve gerek nakdi gerekse ayni olarak kampanyaya destek veren tüm Arpaçay halkına teşekkür ediyoruz. Rabbimiz Ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.