06.01.2022

GENÇLİK BULUŞMALARI

Gençliğe Değer” projesi kapsamında ilçe müftülüğümüz düzenledikleri etkinliklerde gençlerle buluşuyor.

Bu kapsamda Arpaçay İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Şehit Engin Yılmaz Anadolu Lisesi ve Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Burada gençlerle buluşan İlçe Müftüsü Musa Hancıoğlu, "Bizler din görevlilerimizle birlikte siz gençlerimize manevi rehberlik etmek, gelecek düşüncelerinizde sizlere yol göstermek ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmanız hususunda sizlere yardımcı olmak için çalışıyoruz. Bizim derdimiz sizsiniz. Değerlerine sahip çıkabilen, Rabbini tanıyan, içinde yaşadığı toplumun derdiyle dertlenebilen ve bu konuda kendisini sorumlu hisseden gençlersiniz sizler. Amacımız sizlerle birlikte daha fazla gencimize ulaşmaktır." dedi. Programların sonunda Türkiye Diyanet Vakfı Arpaçay Şubesince öğrencilere ikramda bulunuldu.