Digor Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Ramazan-ı şerifin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde Digor İlçe Müftülüğümüzde görevli Din Görevlilerimiz, yardıma muhtaç ailelere teslim edilmek üzere kendi imkânlarıyla gıda kolileri hazırladı.
Detay

İlçe Müftümüz Kars İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ve Ramazan Ayı boyunca yayınlanan "İftar Sevinci" programının konuğu oldu.
Detay

Corona virüsü (Covid-19) salgınının yayılmasını önlemek ve vatandaşlarımızı korumak amacıyla 19.03.2020 Perşembe günü İlçe Müftülügümüz Digor Belediyesi çalışanları tarafından dezenfekte edildi.
Detay

İlçe Müftülüğümüz tarafından Regaib Kandili münasebetiyle İlçe merkezimiz, Deren Ölmez Yatılı Erkek Kuran Kursumuz ve Köylerimizde yer alan bütün Camilerimizde Ragaib Kandili programı düzenlendi.