16.01.2020

CAMİYE KOŞUYORUZ NAMAZ VE KUR'AN İLE BULUŞUYORUZ

CAMİYE KOŞUYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ

Diyanet İşleri Başkanlığı,"okula giden çocokların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve camaat alışkanlığı sağlamak " amacıyla 18.01.2020- 01.02.2020 tarihleri arasında uygulanacak "CAMİYİ SEVİYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ" adlı pırogramı hazırladı .

Ödüllü olan programa öğrencilerin yarı yıl tatilinde cami görevlilerine gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrenciler kayıtlı olduğu camiye günde beş vakit namaza gelerek ve ezber yaparak puan kazanacak. Puan sistemine göre öğrenci sabah 30,öğle 15,ikindi 15, akşam 15, yatsı 25 puan, ezberlenen her süre ve dua başına 50 puan, çocuğun kendisiyle birlikte cemaatle  namaza katılan bir yakını için her vakit başına 5 puan almaya hak kazanacak.

Program sonunda kayıtlı oldukları camide en yüksek puanı alan öğrencilerimize çeşitli hediyeler, Digor genelinde en yüksek puanı alan ilk 3 öğrencimiz ise Digor İlçe Müftülüğümüz tarafından ödüllendirilecektir.