02.03.2020

DİGOR’DA REGAİB KANDİLİ İDRAK EDİLDİ.

İlçe Müftülüğümüz tarafından 25 Şubatta başlayan Mübarek üç aylar ve bu gece idrak edilen Regaib Kandili münasebetiyle İlçe merkezimiz, Deren Ölmez Yatılı Erkek Kuran Kursumuz ve Köylerimizde yer alan bütün Camilerimizde Ragaib Kandili programı düzenlendi.
Kuran-i Kerim tilavetiyle başlayan Regaib konulu sohbette İlçe Müftümüz Sn. Yahya ERTÜRK, "Regaib kandili; Allah'ın Müminlere rahmetinin ve bolluğunun ifadesidir. Bu gecede rahmet kapıları açılır ve müminler üzerine sağanak sağanak yağar. Allah'ın af ve mağfiretinin tadına varılır. Bu gecede rabbimize bol bol dua ve istiğfarda bulunmalıyız. Regaib gecesinin İslam Alemine hayırlar getirmesini, Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim." Diyen İlçe Müftümüz; Hayırlı Kandillerde bulundu.
Regaib kandili programımız yapılan dualar ve cemaatimize sunulan ikramlarla tamamlandi..