02.03.2020

AİLE İÇİ VE KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE PROGRAMI

İlçe Müftümüz Yahya ERTÜRK "Aile içi, kadına şiddetle mücadele" projesi kapsamında yapılan programlar çerçevesinde Oyuklu köyünde düzenlenen programa katıldı.
İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada: "Ailede saadeti ve huzuru temin etmek için Yüce dinimiz İslâm, aile kurumunu olusturan bireylere bazı haklar ve sorumluluklar yüklemistir. Bu hak ve sorumluluklara riayet etmek aile huzurunun gerceklesmesi için büyük bir önem arzetmektedir.Aile, İnsanın hayatta karsilasabilecegi her türlü iniş çıkışlardan koruyan, insanı günahtan, harama bulasmaktan ve yalnızlıktan kurtaran büyük bir sığınaktır. Ailede huzur ve mutlulugun oluşması ancak İslam’ın öngördüğü bir hayat modeliyle mümkün olabilir." diyerek eşlerin hak ve sorumluluklarının bilincinde bir hayat yasamalari gerektigini ifade etti.
Daha sonra İlçe Müftümüz, kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayi Oyuklu Köyü Muhtarı İnan VARLI'ya teşekkür edip köyden ayrıldı.