23.02.2021

Deren Ölmez Yatılı Erkek Kur'an Kursunda Yüz Yüze Eğitim Başladı.

Müftülüğümüze bağlı Deren Ölmez Yatılı Erkek Kur'an Kursumuzda salgın hastalık riski sebebiyle uzunca bir  zaman eğitime ara verilmişti. Bu zaman zarfında eğitim Online olarak devam ediyordu. ilgili Genelge ve Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatları çerçevesinde yüz yüze eğitime 15.02.2021 tarihi itibariyle yeniden başlandı. Çocuklar salgın tedbirleri kapsamında peyderpey ve gerekli tedbirlere uyularak  Kur'an Kursumuza çağrılmaya devam ediliyor. Bu etapta ilk olarak hafızlık sınıfı yüz yüze eğitime başladı. Bilahare yüzüne  Kur'an eğitimi alanlar da sınıflarında derslerine başlamış olacaklar. Aynı zamanda İlçemiz Müftüsü tarfından Deren Ölmez Erkek Yatılı Kur'an Kursu Hafızlık sınıfı ziyret edildi. Talebelere Kur'an eğitiminin ve Hademe-i Kur'an, Hafız-ı Kur'an olmanın değeri anlatıldı. Yeni denemin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.