02.03.2022

Digor ilçe müftüsü İsmail ÇELİK Zehra Bebek 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Öğrencilerin Eğitim gördüğü Kur'an kursunu Ziyaret etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarına yönelik hizmet ve faaliyetler, Digor İlçe Müftülüğü nezdinde de devam etmektedir. Çocuklara okul öncesi dinî eğitim verilen bu kursumuzda yaklaşık 15  öğrenci eğitim görmektedir. Digor İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK,  Zehra Bebek 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerini ziyaret edip derslerine katıldı. Minik öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra başarılarının devamı temennisiyle öğrencileri tebrik etti. Müftü Çelik, yaptığı değerlendirmede: "Açılan bu kurslarda çocukların başta Allah ve Peygamber sevgisiyle hemhal olmalarının lüzumuna değinip anne, baba, vatan ve millet gibi diğer sevgilerin bu temele dayandığını dile getirdi. Konuşmalarını: "İlçemizde 4-6 yaş grubu için açtığımız bu kurslarda çocuklarımız aile sıcaklığı içerisinde hem temel dini beceriler kazanırken hem de boş zamanlarını bilişsel,  duygusal ve fiziksel etkinliklerle doğru değerlendirme imkanına kavuşmuş oluyorlar. Bu faaliyetlere ilçe halkımızın çocuklarını göndererek katılım sağlamalarını bekliyoruz" şeklinde sürdürdü.