02.03.2022

Digor İlçe Müftülüğü Sabah Namazı Buluşmaları

Digor İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen “Sabah Namazı Buluşması gençler nezdinde ilgi gördü.
 Digor İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Çarşı Camii’nde gerçekleşen “Sabah Namazı Buluşmaları” programına gençler katılım sağladı. Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti, dua, sohbet ve tesbihat sonrası katılımcılara ikramlar yapıldı.
 Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK; Sabah Namazı Buluşması Programına iştirak eden gençlere bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Cemaatçe camide bir araya gelip namaz kılmak, namazı camide eda etmek çok anlamlı ve örnek bir davranıştır. Bütün vakitler önemlidir. Ancak sabah namazında buluşmak, seherde bir cami ikliminde saf tutmak hayatımıza ayrı bir tat katmaktadır. Kardeşlerimizle birlikte omuz omuza saf tutarak güne başlamak ne güzel" dedi.
 Programın sonunda Çarşı Camii İmam Hatibi Tahir ALTUN' un  yaptığı dua sonrası program sona erdi.