15.12.2021

"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor" sloganıyla binlerce fidan dikildi.

"Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla ülke genelinde saat 11.11'de 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen etkinliklerde 252 milyon fidan toprakla buluştu. Diyanet İşleri Başkanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı koordinesinde; "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" sloganıyla düzenlenen fidan dikim etkinliklerine, "81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor" projesiyle destek oldu. Proje kapsamında; "81 İlde 81 Bin Hafız Fidanla Buluşuyor" sloganıyla, il ve ilçe müftülüklerine bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler adına 81 ilde 81 bin fidan dikildi.

Digor İlçe Müftülüğü aracılığıyla Deren Ölmez Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda Hafızlık yapan Öğrecilerimizle Dağpınar Belediye Parkında ağaç dikme etkinliğinde bulunduk.