09.03.2022

Digor İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Kars Digor İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından çevre temizliği farkındalığı oluşturmak amacıyla Digor’lu Gençlerle Digor çevresinde temizlik etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK “Çevre sorunları, günümüzde en çok çözüm bekleyen ve tüm insanlığı ilgilendiren bir durum haline gelmiştir. Bireylerin ekolojik dengeyi bozmama hususunda farkındalık geliştirip insanları bu konuda çevre temizliğine teşvik etmek için Gençlik Koordinatörümüz Muammer ÖZER rehberliğinde gençlerle el ele verip bu hususta etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliğin amacı, çevre temizliği farkındalığını tüm genç bireylerde oluşturarak çevre sorunlarına katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı. Etkinliğin ardından İlçe Koordinatörü Muammer Özer’de gençlerle Digor İlçe Müftülüğünde sohbet ederek temizliğin dinde ki yeri ve önemini anlattı.

Etkinliğin sonunda İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK etkinlikte emeği geçen Digor Gençlik Koordinatörü Muammer ÖZER ve Gençlere teşekkür etti.