07.04.2022

Polis Haftası Münasebetiyle İlçe Müftümüz İsmail ÇELİK İlçe Emniyet Amirliğini Ziyaret etti.

Digor İlçe Müftümüz İsmail ÇELİK, Polis Teşkilatı’nın 177’inci Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürü Cafer KOYUN ve Emniyet Mensuplarını ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK, İlçe Emniyet Amiri Cafer KOYUN ve beraberinde ki Emniyet Mensuplarına ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz fedakârca çalışan tüm emniyet mensuplarına meslek hayatlarında kolaylık ve başarılar dileyip Allah her türlü kaza ve beladan korusun şeklinde hayır duasında bulundu. Bu vesileyle vatan ve mukaddesat uğruna görevi başında canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve tüm polis teşkilatından rahmeti rahmana kavuşmuş olanlar için Merkez Camii’nde Yasin-i Şerif okutulup dualar edildi.

Ziyaretin ardından ÇELİK; Ramazan Ayı münasebetiyle Diyanetin “Ramazan ve Doğruluk temalı dergisini hediye edip polis teşkilatı haftalarını tebrik etti.