05.04.2022

"Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet" Konulu Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

“Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet” konulu Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında ortaokullar arasında yapılan “Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet” konulu Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Yarışmada dereceye giren Karabağ Köyü ortaokulu öğrencilerinden Eda ZAN 90 puanla birinci, Senem AVİNÇ 85 puanla ikinci ve Bacalı Köyü Ortaokul öğrencisi Beritan ÖZBUĞUR ise 80 puanla üçüncü oldu.

İlçe Müftülüğü’nde yapılan törenle dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden İlçe Müftüsü İsmail ÇELİK başarılarından dolayı öğrenci ve hocalarını tebrik etti.