10.02.2023

Kars - Digor İlçe Müftülüğü TDV Şubesi olarak, görevlilerimizin ve halkımızın katkılarıyla aşağıdaki yardımlar İl Müftülüğü TDV ve İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile koordineli bir şekilde İl AFAD ekiplerine elden teslim edilmiştir.
33 koli su
26 koli kuru gıda ve hijyen malzemesi
14 koli meyve suyu
10 koli bebe bisküvisi
7 koli kek
7 adet sıfır baddaniye
6 koli helva
4 koli bisküvi
4 koli gofret
4 koli süt
3 koli bebek bezi
50 kişilik kefen bezi
Ayrıca Digor İlçe Müftülüğü görevlilerimiz den dördü, cenaze teçhiz ve tekfin hizmetleri için Gaziantep'e vakıf aracımızla ilgili makamlarla koordineli olarak gitmişlerdir. Yardımlarımız devam etmektedir. Allah (c.c), vefat edenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, kederdide ailelere de sabr-ı cemil ve metanetler ihsan eylesin. Milletimizin başı sağolsun.
Digor İlçe Müftülüğü TDV Şubesi