15.03.2022

KOMPOZİSYON VE ŞİİR YAZMA YARIŞMA SONUCU

Diyanet İşleri Başkanlığının Ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Akif Dillerde Hürriyet" temalı kompozisyon yarışması, Lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" konulu şiir yarışması ilçemizde sonuçlandırıldı.

İlçe Müftüsü sayın İsmail DURNA'nın başkanlığında oluşturulan Yarışma Değerlendirme Komisyonu tarafından kompozisyon yarışmasında Ortaköy Ortaokulu 7/a sınıfı öğrencilerinden Sümeyra AYDIN'ın "Mehmet Akif ve Hürriyet Türküsü" adlı çalışması birinci seçilmiştir.

Liseler arası şiir yarışmasında ise Ahmet Arslan Fen Lisesi 10/c öğrencilerinden "Geçilmez Çanakkalem" adlı çalışmasıyla Nurdan KOTAN birinci, Ahmet Arslan Fen Lisesi 12/b öğrencilerinden "Çanakkale Geçilmez" adlı çalışmasıyla Melisa GÜLER ikinci, Ahmet Arslan Fen Lisesi 12/b öğrencilerinden "Çanakkale" adlı çalışmasıyla Sevinç İPEK üçüncü seçilmiştir.

Ödüle layık görülerek dereceye giren öğrencilere müftülük tarafından verilecek ödüller;

Kompozisyon yarışması için:

1- 300 TL

2- 200 TL

3- 100 TL

Şiir yarışması için:

1- 500 TL

2- 300 TL

3- 200 TL

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.