04.06.2020

CAMİLERİMİZİN İBADETE ACILMASIYLA İLÇE MÜFTÜ VEKİLİ MEHMET DEMİRDEN HİZMETE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Camilerin tekrar ibadete acılmasıyla İlçe Müftü V.Mehmet DEMİRDEN vatandaşa hizmete devam ediyor.Müftülüğümüze bağlı Fatma Dursun YALÇIN Cami önünün Covid 19 münasebetiyle Cumaların dışarıda kılınması nedeniyle halkımızın daha rahat ve temiz ortamda ibadetlerini yapmaları için Kaymakamlığımız,Belediyemiz,ve Karayollarımız İşbirliği ile Camimizin önünde asfaltlama çalışması yapılmıştır.İlçe Müftü V. DEMİRDEN hizmetlerin devam edeceğini ve Covid19 salgınıyla mücaleneninde sosyal mesafeye uyularak devam ettiğini halkımızın Camilerimize Maskelerini takarak ve Seccadelerini yanlarında getirerek görevlilerimize yardımcı olmalarını istedi.