06.10.2021

Din görevlilerine yönelik ‘‘Camiler, Din Görevlileri ve Vefa’’ konulu çevrimiçi konferans düzenledi.

Edirne Selimiye Camii’nde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen “2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri sürüyor.

İl ve ilçe müftülükleri hafta kapsamında “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” temasıyla çeşitli programlar düzenliyor.

Bu kapsamda Sarıkamış İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik ‘‘Camiler, Din Görevlileri ve Vefa’’ konulu çevirimiçi konferans düzenledi.
Konferasın Moderatörlüğünü Şube Müdürü İshak İşçi yürütürken katılımcı olarak İstanbul Vaizi Server Akın davet edildi. Vaiz Akın konuşmalarında “Başkanlığımız bu seneki temayı zor zamanlarda vefakâr çalışmalarıyla toplumumuzun takdirini kazanan din görevlilerimize ithâfen “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlemiştir. “Bizlerde mihrapta, kürsüde, minberde ve Kur'an kursunda görev yapan Din görevlileri olarak vefanın en güzel örnekliğini yapmaktayız. Allah c.c. yapacağımız vazifelerde bizleri muvaffak eylesin” ifadelerinde bulundu.
Şube Müdürü İshak İşçi, sunumlarından ötürü İstanbul Vaizi Server Akın’a teşekkürlerini ileterek tüm personelin haftasını kutladı.