19.04.2022

Kars Sarıkamış İlçe Müftülüğü tarafından üniversiteli gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Sarıkamış İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından üniversiteli gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına İlçe Müftüsü Numan Öztürk, KYK Manevi Danışman Vedat Güneş, din görevlileri ve çok sayıda üniversiteli öğrenci katıldı.

Öğrencilerle birlikte orucunu açan İlçe Müftüsü Öztürk ''Rabbim hepinizin oruçlarını kabul etsin. Ne mutlu hayatınızın en bereketli dilimleri olan bu zamanlarınızı oruçlu geçiren sizlere. Allah hepinize kat kat mükafatlar versin. Bu iftar programına katıldığınız için sizlere ve sizleri yetiştiren hocalarınıza, ailelerinize teşekkür ediyorum.'' dedi.

Program kılınan akşam namazı ile son buldu.