Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İl Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an Kursu Öğreticelerinin öncülüğünde İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Ek Hizmet Binası Dersliklerinde 8-12 Yaş grubu çocuklarımız için başlatılan "Yaz Okulu" çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
Detay

Kars Valiliği koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları çerçevesinde Eski Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen programa Kars Valisi Ziya Polat ve İl Protokolü'nün yanısıra çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Detay

Kars Valiliğinin koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programları kapsamında öğle namazı öncesi Evliya Camii’nde 15 Temmuz Şehitleri başta olmak üzere tüm Şehitlerimizin ve ahirete irtihal eden Gazilerimizin ruhlarına ithafen...
Detay

İl Müftülüğümüz koordinesinde TDV Gönüllülerince Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine “Şeker Hoca İle Kalplere Yolculuk” pamuk şeker Etkinliği Sultan Alparslan Külliyesi Yaz Okulunda Eğitime devam eden minik kalplere sürpriz ile başladı.