Kars Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 27 Şubat’ta İdlib’deki menfur saldırıyı müteakip başlattığı “Bahar Kalkanı Harekâtı”nın zaferle sonuçlanması için yurt genelinde tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okundu.
Detay

17.02.2020 tarihinde il müftülüğümüz toplantı salonunda yapılan aylık mutad toplantıda emekliye ayrılan Karayolları Camii İmam-Hatibi İbrahim YILDIZ'a il müftümüz Yusuf EVİŞ tarafından plaket verildi.
Detay

Mevlid-î Nebî Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in katılımlarıyla merkez Fethiye Camii’nde Sabah Namazı Buluşması yapıldı.
Detay

Bu yıl Mevlid-î Nebî Haftası Haftası “Hz. Peygamber ve Aile” temasıyla merkez Evliya Camii’nde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in katılımlarıyla bir program gerçekleştirildi.