15.06.2022

Kars'ta Aylık Mutad Toplantı Gerçekleştirildi.

15 Haziran 2022 Çarşamba günü Merkez Camii'nde personele yönelik mutad aylık toplantı gerçekleştirildi.

Kars il müftülüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik Haziran ayı mutad toplantısı il müftüsü Yusuf Eviş başkanlığında Merkez Camii'nde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından gündem ile alakalı açılış konuşmalarını yapan Müftü Eviş, personele toplantı gündemini aktardıktan sonra, tayininin Kırklareli İl Müftülüğüne çıkması münasebetiyle personelle vedalaşarak helallik istedi.

Aynı zamanda İl Müftü Yardımcısı Özcan Cihangir de tayininin Eskişehir İnönü ilçe müftüsü olarak çıkması münasebetiyle personelle bir araya gelerek hellalik istedi.

Toplantıda 2022 yılı Kurban Hizmetleri ile ilgili gerekli duyuruların cemaate yapılması istenerek, Kur'an Kursları Uygulama Esasları personele duyuruldu.