02.03.2021

İyilik 'ilmek ilmek’ örüldü

İl müftülüğümüz, "İlmek İlmek İyilik" projesi kapsamında Antalya Müftülüğünce temin edilen kışlık giyim malzemelerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü (KAGEM) koordinesinde ülke genelinde sürdürülen "İlmek İlmek İyilik" projesi kapsamında, Antalya İl Müftülüğü tarafından gönderilen kışlık giyim malzemeleri, il müftülüğümüzce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

İl müftülüğümüz bünyesinde hizmet veren din görevlileri, ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ederek 'ilmek ilmek' örülen iyilikleri dağıttı.

Geçtiğimiz günlerde yaş haddinden emekliye ayrılan eski Antalya İl Müftüsü Osman Artan'a teşekkürlerini ifade eden İl Müftüsü Yusuf Eviş, "Antalya İl Müftülüğünden 'İlmek İlmek İyilik' projesi kapsamında İlimize gönderilen kışlık giyim malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.