14.06.2021

Haziran Ayı Kitap Oku-Yorum Müzakeresi Yapıldı

Diyanet işleri başkanlığımızın; Din görevlilerine mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve yürütülen din hizmetlerinde niteliği artırmak amacıyla başlattığı Kitap Oku-Yorum projesi tüm görevlilerimize yönelik devam ediyor.

Bu kapsamda Din görevlilerimiz için mayıs ayında okuması planlanan Prof. Dr. İsmail Lütfi ÇAKAN’ın ‘İYİ MÜSLÜMAN' kitabı ile Diyanet Aylık ‘Şifa Ayı Ramazan’ konulu dergisi ay içerisinde okunmuş olup,  farklı gruplarda yer alan hocalarımız ile farklı camiiler ve okuma salonlarında İl Müftüsü Yusuf EVİŞ başkanlığında, Şube Müdürü Zafer GÜNEŞ ve Şube Müdürü  Mehmet Mesut ALTIN ile birlikte Din Hizmetleri Uzmanlarının koordinesinde pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan toplantılarda kitapların müzakeresi gerçekleştirilmiştir.

İl Müftüsü Yusuf Eviş; yapılan bu müzakereler, istişareler ve fikir alış-verişlerinin kişisel gelişim ve yürütülen din hizmetleri hususunda çok önemli olduğunu vurgulayarak toplantıya katılan arkadaşlara teşekkür etti.