16.06.2021

16 Haziran 2021 Salı günü Evliya Camii’nde İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara yönelik mutat aylık toplantı yapıldı.

Kars İl Müftülüğü 2021 Yılı aylık mutat Haziran Ayı personel toplantısı İl Müftüsü Yusuf EVİŞ başkanlığında Müftü Yardımcısı Özcan CİHANGİR, Şube Müdürü Zafer GÜNEŞ ve Şube Müdürü M. Mesut ALTIN ve Din görevlilerimizin katılımlarıyla maske-mesafe kuralına uygun olarak Evliya Camii'nde gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda İl Müftüsü Yusuf EVİŞ gündem maddeleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Özellikle Yaz Kur'an Kursları ile Vekaletle Kurban bağışı konularında personelin daha da gayret göstermesini istedi. Toplantı sonunda Şube Müdürü M. Mesut ALTIN ise yaz Kur'an Kursları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak 2021 yılı yaz Kur’an kursları uygulama esaslarını personele açıkladı.