16.06.2021

Kur'an Kursu Öğreticileri Haziran Ayı Mutat Toplantısı Yapıldı.

Kars İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine yönelik Haziran ayı mutat toplantısı İl Müftü Yardımcısı Özcan CİHANGİR başkanlığında sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak 16.06.2021 Çarşamba günü Saat 14:30’da Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gündem ile ilgili açılış konuşmasını yapan Müftü Yardımcısı Özcan Cihangir, Diyanet İşleri Başkanlığımızdan gelen talimat ve yazıların tebliği ve diğer konulara ilişkin bilgiler verdi. Şube Müdürü M.Mesut ALTIN ise yaz Kur'an Kursları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak 2021 yılı yaz kur’an kursları uygulama esaslarını personele açıkladı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Özcan Cihangir, Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mehmet Mesut ALTIN, Din Hizmetleri ve Eğitim Şefi Erdal YEMENOĞLU ile Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantı iyi dilek temennileriyle sona erdi.