17.06.2021

2021 Ezanı Güzel Okuma Yarışması İl Finali Yapıldı.

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlileri kapsamında Evliya Camii'nde "Ezanı Güzel Okuma" yarışması İl finali yapıldı.

Evliya Camii’nde yapılan yarışmada İl Müftüsü Yusuf Eviş, İl Müftü Yardımcısı Özcan Cihangir, Cezaevi Vaizi Yahya Alakuştekin ve Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mehmet Mesut Altın komisyon üyesi olarak görev yaptı.

Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen programda yarışma komisyonu üyelerinin yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde Kars İl Müftülüğü personeli Gürkan Gürün 1. olmuş olup, İl Müftüsü Yusuf Eviş tarafından ödüllendirilmiştir. Selim İlçe Müftülüğü personeli Faruk Özkesemen yarışmada 2. olarak İl Müftü Yardımcısı Özcan Cihangir tarafından ödüllendirilmiştir. Arpaçay İlçe Müftülüğü personeli Doğan Ogul  3. olarak Şube Müdürü Mehmet Mesut Altın tarafından ödüllendirilmiştir. Kağızman İlçe Müftülüğü personeli Adem Kaya ise 4. olarak Cezaevi Vaizi Yahya Alakuştekin tarafından ödüllendirilmiştir. Yarışma Kars İl Müftülüğü’nün sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlanmıştır.

Yarışmada 1. Olan hocamıza bölge finalinde başarılar diler, yarışmaya katılan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.