18.11.2021

“Ailemde Merhamet İstiyorum” konulu seminer düzenlendi.

Kars İl Müftülüğü, “Temel Aile Bilinci Eğitimleri” kapsamında Kur'an kursu öğrencilerine yönelik “Ailemde Merhamet İstiyorum” konulu seminer düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Temel Aile Bilinci Eğitimleri” kapsamında, Kars Müftülüğü Kur'an kursu öğrencilerine yönelik seminer düzenledi.

Yunus Emre ve Merkez Yatılı Kur’an kurslarında düzenlenen seminerlerde Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü M. Mesut Altın ile Din Hizmetleri Uzmanı Nazım Özkesemen sunumlarını gerçekleştirdi.

Şube Müdürü Altun, ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi hususunda gençlerimizin bu yaşlarda bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaparak aileyi tehdit eden riskler ve sorunlar karşısında alınacak önlemlerin gerekliliğinden bahsetti. Özkesemen ise sunumu Peygamber Efendimizin aile hayatından örneklerle tamamladı.