26.11.2021

Göç ve Aile temalı resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Kars İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi iş birliğinde düzenlenen ‘‘Göç ve Aile’’ temalı resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Kars İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi iş birliğinde "Göç ve Aile" temalı resim yarışması düzenlendi.

Göçmenler hakkında toplumsal farkındalığın artırılması ve göçmenlerle toplum arasındaki sosyal uyuma katkıda bulunulması amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler, Kars İl Müftülüğünde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Düzenlenen törenle dereceye giren öğrenciler ödüllerini İl Müftüsü Yusuf Eviş’in elinden aldı. İl Müftüsü Eviş farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen bu yarışmaların oldukça önemli olduğunu ve öğrencilerin kendilerini geliştirmesi ve yeni beceriler kazanması için de fırsat teşkil ettiğini belirtti.

Müftü Eviş, yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek ödüllerini takdim etti.