04.04.2017

18 YAŞ ÜSTÜ YÜZÜNDEN KURAN'I KERİMİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Kur’an Kurslarına katılımı artırmak ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler arasında 2 (iki) kategoride "Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları" yapılmaktadır.  İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler arasında 18 yaş üstü "Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma Yarışması" yapılmış ve katılımın yüksek olduğu yarışmada Cumhuriyet Mahallesi Kuran Kursu öğrencisi Fatma UÇAR birinci olmuş ve 12 Nisan 2017 tarihinde İl Müftülüğünde yapılacak olan il seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır. İlçe Müftüsü Fahri BAŞAR kursiyeri başarısından dolayı tebrik ederek hediyesini takdim etti. İldeki yapılacak seçmelerde başarılar diledi.