21.12.2018

Hacı Sayalı-Kasım Akbaba 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun Açılışı Yapıldı.

Hayırsever hemşehrimiz Hacı Kasım AKBABA tarafından yaptırılan Hacı Sayalı-Kasım Akbaba 4-6 Yaş Kur'an kursumuz resmi olarak hizmete açıldı. Açılış programına Kaymakamımız Sayın Zafer YİĞT, İl Müftüsü Yusuf EVİŞ, Belediye başkanı Coşkun ALTUN, hayırsever vatandaşımız Hacı Kasım AKBABA ve akrabaları, İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR ve vatandaşlarımız katıldı. İl Müftümüz Yusuf EVİŞ'in duasıyla kursumuz açıldı. Kaymakamımız ve diğer misafirlerin kursumuzu gezmelerinden sonra müftülük makamına geçildi. Kaymakamımız Zafer YİĞİT tarafından Hacı Kasım AKBABA'ya plaket, İl Müftüsü Yusuf EVİŞ tarafından da Teşekkür Belgesi takdim edildi. İlçemize böyle güzel bir eğitim yuvası kazandıran Hacı Kasım AKBABA'ya çok teşekkür ediyoruz.