15.03.2019

BİZ BİR AİLEYİZ CUMA GECESİ AİLECE CAMİDEYİZ PROGRAMI BAŞLADI.

Biz Bir Aieyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz programı bu akşam itibariyle tüm camilerimzde başladı. İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR, Karaçayır Köyü Camii'nde akşam namazı ile yatsı namazı arasında düzenlenen programa katıldı. Yasin Suresinin okunmasının ardından müftümüz tarafından dua edildi. Müftümüz, "Rahman'ın Kulları'nın" özelliklerinin anlatıldığı Furkan Suresi 64-69 arası ayetlerinin tefsirini yaparak cami cemaatine vaaz etti. İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR, Müslümanların özellikle helal kazanç konusunda hassas olmaları, kamu ve kul hakkına dikkat ederek hayatlarına yön vermeleri halinde Rabbimizin razı olacağı bir kul mertebesine yükseleceklerini ifade etti. Müftümüz tarafından kıldırılan yatsı namazından sonra program sona erdi.