21.03.2019

ÇANAKKALE RUHU KONULU KONFERANS

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında Selim belediyesi konferans salonunda İlçe Müftülüğümüz tarafından Çanakkale Ruhu konulu konferans düzenlendi. Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Emin SEYHAN tarafından verilen konferansa İlçemiz Mal Müdürü Habibe ORUÇ, Osman Bakırcı İmam-Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf BOZKURT, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu Müdürü Fuat ŞENTÜRK, öğretmenler ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencileri katıldı. Programın açış konuşması İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR tarafından yapıldı. Doç Dr. Ahmet Emin SEYHAN, öğrencilerimize şehitlik, cihad ruhu, birlik ve beraberliğin önemi hakkında etkili bir sunum gerçekleştirdi. Programın sonunda müftülüğümüz tarafından düzenlenen "Çanakkale Şehitlerine" ezbere şiir okuma yarışmasında birinci olan Osman Bakırcı Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Sedat YILDIZ'a çeyrek altın hediye takdimi yapıldı.