19.11.2018

HZ. PEYGAMBER (S.A.S) VE GENÇLİK

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle müftülüğümüz tarafından ortaöğretimde okuyan öğrencilere yönelik "Hz Peygamber (s.a.s) ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi. Selim Belediyesi konferans salonunda düzenlenen programa belediye başkanı Coşkun ALTUN, İl Müftümüz Yusuf EVİŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Suzan ÇİFTÇİ, kurum amirleri, öğretmenler, din görevlileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu, istiklal marşının okunmasıyla başlyan program Kaynarlı Köyü Cami İmam-Hatibi Zekai BALDEMİR tarafından icra edilen Kur'ân tilavetiyle devam etti. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Özcan CİHANGİR, gençliğin büyük bir nimet olduğunu ve bu nimetin gerektiği şekilde değerlendirimesi gerektiğini, bu yılki mevlid-i nebi haftası temasının "Hz. Peygamber (s.a.s) ve Gençlik" olarak belirlenmesinin önemini ifade ederek programa katılanlara teşekkür etti. İl Müftümüz Sayın Yusuf EVİŞ tarafından verilen konferansın ardından hediye takdimiyle programö sona erdi.