19.03.2021

Kompozisyon ve Resim yarışması Ödül Töreni

Arpaçay ilçe Müftülüğünde pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen ödül törenine İlçe Müftümüz Musa HANCIOĞLU, Daire Personeli, dereceye giren Öğrenciler, Öğretmenler, ve Velileri katıldı.

Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren, Mihralibey Anadolu İmam-Hatip lisesi öğrencilerinden 1. Nazlıcan DENİZ 2. Neslihan DENİZ 3. Asiye Elçin ASLAN oldu.

Resim Yarışmasında dereceye giren, Şehit Oğuzhan Ulaş Avcı Yatılı Bölge Okulu Öğrencilerinden: 1. Havin ULUĞ, 2. Asiye YILDIZ, 3. Zelal ÜLKER oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı Arpaçay Şubesince İlçe Müftüsü Musa HANCIOĞLU tarafından Kompozisyon ve Resim yarışmasında birinci olana 200₺, 2. olana 150₺ 3. olana ise 100₺ ve Diyanet İşleri Başkanlığımız Yayınlarından bazı kitaplar hediye edildi.