28.05.2024

4-6 Yaş Kur’an Kursu Kapanış Programı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Sarıkamış İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler için Sarıkamış Halk Eğitim Merkezinde “Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.
   Yıl boyunca kursta eğitim gören minikler, yılsonu etkinliğinde Kur’an okuyup, ilahiler seslendirip, birçok farklı gösteriler sergilediler.
   Şehitlerimizin hatırasına saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program miniklerin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
   Programda konuşan İlçe Müftümüz Numan Öztürk, "4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın çoğalması bizi memnun etmektedir. Bu kurslarımızda çocuklarımızın yaşlarına uygun dini bilgiler ve el becerilerinin geliştirilmesi için eğitimler veriyoruz. Çocuklarımıza dinimizin temel kavramlarını öğretiyoruz. Gayemiz geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı dini değerlerimizle beraber güzel ahlak ve vatan-millet sevgisiyle yetiştirmek, vatanına ve milletine bağlı, ana babalarına ve çevresine saygılı, topluma yararlı bireyler yetiştirmektir." ifadelerini kaydetti.
   Programa Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar, eşi Sema Aslantatar, Belediye Başkanı Serdar Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Osman Kızılok, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay, KYK Müdürü Selami Eroğlu, veliler ve Sarıkamış halkı katılım sağladılar.
   Program minik öğrencilere hediye ve madalya takdiminin ardından sona erdi.