09.03.2022

“Gençliğe Değer Projesi” Kapsamında Sarıkamış İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda Gençlerle Buluşma Düzenlendi

Sarıkamış İlçe Müftüsü Numan Öztürk, Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı “Gençliğe Değer Projesi’’ kapsamında 04.03.2022 tarihinde İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin yoğun olarak katıldığı programda konuşan Müftü Özturk, Sarıkamış İmam Hatip Orta Okulu öğrencilerine; "Kur'an'ın Temel Konuları" konulu konferans verdi. Sunumunda Kur'an'ın temel konularından olan; Uluhiyyet, Nübüvvet ve Ahiretten bahsetti.

Başkanlığımızın gençlere verdiği değere dikkat çeken Öztürk, bu konferansların gerçekleşmesinde on ayak olan okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ederek okul kütüphanesine ilçe müftülüğü tarafından hediye edilecek kitapların müjdesini verdi.