16.11.2022

Sarıkamış'ta okul kütüphanelerine Diyanet yayınları hediye edildi

Sarıkamış İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sarıkamış Şubesi iş birliğinde okul kütüphanelerine Diyanet yayınları hediye edildi.

Sarıkamış İlçe Müftülüğü, Sarıkamış İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için okul kütüphanesine 4 koli kitap bağışında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yayınlarından çıkan eserler, İlçe Müftümüz Numan Öztürk ve beraberindeki din görevlieri tarafından İmam Hatip Ortaokuluna teslim edildi.

Kitap hediyesinden duydukları memnuniyeti ifade eden okul idarecileri ve öğretmenleri İlçe Müftülüğüne ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayrıca ziyarette Okul Müdürü Yurdagül Parim Bozyel ve İlçe Müftümüz Numan Öztürk bundan sonra yapılabilecek etkinliklere dair fikir alışverişinde bulundu.