04.01.2023

Sarıkamışlı gençler Cuma namazında buluşuyor

Kars Sarıkamış Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cuma namazının önemine dikkat çekmek için Cuma namazında buluşuyor.

Kars Sarıkamış Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, cuma namazının önemine dikkat çekmek için Kazım Karabekir Paşa Camii'nde Cuma namazında buluştu.

Sarıkamış Proje İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Cuma gününün Müminler için bayram olduğunu bu yüzden de en güzel ve en özenli kıyafetleri giyinerek "Çok Şık Bir Cuma Namazı" sloganı ile her hafta Cuma namazında buluşarak örnek olmak için böyle bir projeyi başlattıklarını söylediler.

Sarıkamış Proje İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Aslı Seda Gökdaş Yangın’ın öncülüğünde başlayan proje hakkında İlçe Müftümüz Numan Öztürk, "Desteklediğimiz ve katkıda bulunduğumuz bu projeye İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere ilçedeki tüm gençlerin katılımını beklemekteyiz." dedi.