21.01.2023

İlçe Müftümüz Numan Öztürk ve Görevlilerimizden Tedavi Gören Din Görevlimize Moral Ziyareti

Sarıkamış İlçe Müftüsü Numan Öztürk, beraberindeki Mehmet Beşir Sakızcioğlu ve Hayati Temur ile birlikte kemoterapi tedavisi gören görevlilerimizden Kurbançayır Köyü Camii İmam Hatibi Turgay Çınar'ı evinde ziyaret ettiler.

İlçe Müftümüz Öztürk; Hz. Peygamber’in uygulamalarında hastaları ziyaret etmenin önemli bir yeri olduğunu ve hastaların ziyaret edilmesinin, sağlığı yerinde olanlar için bir imtihan olduğunu belirterek “Her ziyaret, insana verilen değerin göstergesi olması bakımından önemlidir. Sağlık afiyetle yaşam sürdürenlerin; eş, dost, akraba, arkadaş kabilinden ziyaret edilmesi, birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ve kaynaşmaya vesile olması itibariyle Allah’ı memnun eder” dedi.

Kurbançayır Köyü Camii İmam Hatibi Turgay Çınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirerek ilçe müftümüze ve beraberindeki görevlilerimize teşekkür etti.