30.03.2024

İlçe Müftülüğümüz Tarafından Çocuklara İftar Programı Düzenlendi

Sarıkamış İlçe Müftülüğü yetim çocuklar, aileler, yurtta kalan öğrenciler ile Hacı Salih-Saliha Baltacı Kur’an Kursu öğrencileri ve velilerine iftar programı düzenledi.
Sarıkamış İlçe Müftülüğü olarak 11.sini düzenlediğimiz iftar programına Sarıkamış Kaymakamı Enis Aslantatar ve eşi katılım sağladılar. İftarda yetim çocuklar, aileler, Sağlık Lisesi yurdunda kalan öğrenciler ile İlçe Müftülüğümüze bağlı Hacı Salih-Saliha Baltacı Kur’an Kursu öğrencileri ve veliler yer aldılar. İftar öncesi Kafkas halk oyunları çocuklara gösteri sundular ve devamında palyaçolar çocukları eğlendirerek eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar.
İftar programı İlçe Müftümüz Numan Öztürk’ün duası ile açıldı ve program sonrasında bütün katılımcılara teşekkür edildi.