02.01.2018

AHMET DİLEK 2010-2013

Antalya’nın  Manavgat ilçesinde doğdu.1986’da ilköğretimini Manavgatta bitirdi.1990’da Antalya Merkez Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladı.1996’da Antalya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.2001’de Isparta S.D.Ü.İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.2005’te Konya Selçuk İhtisas Eğitim Merkezinde Müftülük-Vaizlik Kursunu tamamladı.2006’da Konya S.Ü.İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde, ‘‘Halkla İlişkiler Elemanlarının Halkı Yönlendirmesine Örnek : Vaizler’’ teziyle yüksek lisansını birincilikle tamamladı.2009'da Ankarada altı aylık Almanca kursunu başarıyla tamamladı.Doktora çalışmaları devam etmekte olup, iyi derecede Almanca ve Arapca bilmektedir.

-Hadislerde Kabir Hayatı (Lisans Tezi);

-Halkla İlişkiler Elemanlarının Halkı Yönlendirmesine Örnek : Vaizler (Yüksek lisans Tezi);

-Çocuklarda Din Duygusunun Oluşumu ve Gelişimi;

-Açıklamalı Tecvid İlmi adlı çalışmalarını tamamlamıştır.

Ayrıca;  -Selim İlçesinde Dini Hayat ,

-İmamların Dilinden Vaazlar,

-Allah'ın İsimleri,

-Peygamberimizin Şemâili,

-Sınavlara Hazırlık Soruları olmak üzere beş konu üzerinde çalışma yapmaktadır.

-1992-1996 arasında Antalya Yavuz Selim Camiinde;

-1997’de altı ay Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde;

-1997-2002 arasında Isparta Eğirdir’de;

-2002-2005 arasında Konya Selçuk İhtisas Eğitim Merkezi bünyesinde görev yaptı.

-2005-2010 arasında Denizli il Müftülüğünde vaizlik yaptı.

-2009-2010'da İsviçre Din Hizmetleri Müşavirliğinde görev yaptı.

-2010-2013'te Kars Selimde İlçe Müftülüğü yaptı.

-2013-2014’te Denizli Güneyde İlçe Müftülüğü yaptı.

-Eylül 2014'te Denizli Sarayköy İlçe Müftülüğüne atandı.

-Amirlerinden almış olduğu sicil notlarından dolayı iki defa KADEME İLERLEMESİ ile;

-Denizli Müftülüğü'nde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı TEŞEKKÜR BELGESİ ile;

-Selimdeki çalışmalarından dolayı Kaymakamlık tarafından iki defa BAŞARI BELGESİ ile,

-Kars Valiliği tarafından BAŞARI BELGESİ ile,

-Güney Kaymakamlığı tarafından ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ile,

-Güney Kaymakamlığı tarafından tekrar BAŞARI BELGESİ ile;

-Denizli Valiliği tarafından MAAŞ ÖDÜLÜ ile taltif edilmiştir.