30.07.2019

YAZ KUR'ÂN KURSLARI ARASI FUTSAL TURNUVASI

Öte yandan etkinlikler hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz Özcan Cihangir, turnuvanın düzenlenmesi için destek veren Kaymakamımız Sayın Zafer YİĞİT, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Gökmen URGUN, antrenör Selami UĞURLU, turnuvanın organizasyonu yapan müftülük VHKİ Osman HANBAY, katılım sağlayan din görevlileri ve öğrencilere teşekkür ederek “ Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencilerimizin ilgi ve sevgisini artırmak, kurslar arası kaynaşmayı sağlamak ve kurslara motive etmek amacıyla sosyal etkinliklere ağırlık veriyoruz.” dedi.

Turnuvalar bizim için bir araç.

Müftümüz ,Bu turnuvada amacımız, öğrencilerimizi turnuvayı vesile kılarak kurslara çekmek, yine bir arada birlik ve beraberliğini sağlamak, onları kaynaştırmak ve bu şekilde geleceğe yönelik onları hazırlamaktır. Turnuva sadece bizim için araç.’’ diye konuştu.

Teknoloji bağımlısı bir nesil yetiştirmek istemiyoruz.
Düzenlenen faaliyetlerin çocuklara disiplin, takımla çalışma ve enerji atma fırsatı verdiğini de belirten Müftümüz“Özellikle ergenlik dönemindeki öğrencilerimizi, yaşadıkları değişimlerden kaynaklı enerji ve stresi sağlıklı bir şekilde atabilmesi için spora yönlendirmeyi uygun gördük. Çocuklarımız antrenmanlarda hem takım ile çalışma ve spor disiplini kazanıyor hem de enerjilerini atma fırsatı buluyor. Gününü bilgisayar ve telefon başında geçiren, teknoloji bağımlısı bir nesil yetiştirmek istemiyoruz.” dedi.